Szövegírás, tartalommarketing – Nem Csak Szöveg!

A szövegírás valójában tartalommarketing. De mit is jelent ez a kifejezés?

Azt, hogy mindenhez kell jó szöveg. Termékeladáshoz, szolgáltatás leíráshoz, propagandaanyaghoz, projekthez, és még sorolhatnám, mi mindenhez.

Milyen a jó szöveg?

A jó szöveg nem egyszerűen csak tartalom. A jó szöveg mindig kommunikáció, amelyik figyelembe veszi, hogy miről szól, kit akar megszólítani és mi az elérendő cél.

Nem mindegy, hogy tudósok, politikusok figyelmét akarjuk felhívni valamire, vagy mondjuk a tinédzserekét. Ugyanarról a témáról lehet írni sokféle stílusban és sokféle hosszúságban.

A szöveg jóságát minden esetben a CÉL határozza meg, az, hogy mit szeretnénk vele elérni.

Mit tudok nyújtani neked?

Én a HOGYANban segítek. Elmondod, hogy

mit szeretnél közölni,

mit szeretnél elérni,

ki a célközönség,

az írás hol fog megjelenni,

és eszerint fogom megírni neked a legjobb szöveget!

Ha a weblapod nem vonz túl sok látogatót, lehet, hogy az a baj, hogy nem a fő tartalom van a fókuszban, vagy nem hatásosan szólítod meg az érdeklődőket. Emiatt nem vesznek, nem kérnek ajánlatot, nem mutatnak semmilyen – számodra releváns – aktivitást.

Így ha gondolod szívesen adok kommunikációs tanácsot, hogy hogyan rendezd át a menüket, vagy miben változtass a tartalmon.

Kimondottan Serch Engine Optimization nem az én területem, de a keresőoptimalizálás fontos része a tartalom! Ha a weboldaladon nem jó a szöveg, vagyonokat fizethetsz ki SEO szakembereknek, eredménytelenül. Jó ha tudod, az internetes keresők piacát uraló Google a weblapok előresorolásánál figyelembe veszi a tartalmat! Ezt pedig semmilyen algoritmus nem állítja elő neked. Ráadásul azt is nézik, hogy mennyire friss az oldalad, tehát nem árt néha egy-egy új blog poszt.

A szövegírás, a tartalommarketing szolgáltatás nem drága, főleg az elért eredményhez képest!

Szövegírás árak

Weblaphoz, reklámanyagokhoz, prospektushoz, termékleíráshoz (vagy bármi máshoz): 2 Ft / karakter*

Gazdasági témájú anyagok, cikkek, leírások: 4 Ft / karakter*

*A szóköz is karakternek számít!

Kérj ajánlatot!

Ha kérdésed van, hívj!

Hétköznapokon 10-18 óráig vagyok elérhető.