Elavult weblap átalakítása, modernizálása

Egyszer valamikor készítettek neked egy weblapot, de az tableten vagy mobiltelefonon nem mutat jól? Ez bizony baj!

Tudod miért? Legalább két fontos érvet tudok felhozni:

  • Ma már a webes tartalomfogyasztás a mobilitás irányába tolódott el. Mindenkinek a zsebében, táskájában van a mobiltelefonja. Eszébe jut valami és rögtön azon keres. De ha otthon internetezik valaki és a telefonja kijelzőjét kicsinek találja, akkor sem laptophoz nyúl feltétlenül, hanem tablethez. Ha a weboldalad egy apró ponthalmaz ezeken a kijelzőkön, a leendő ügyfeled, vevőd hipp-hopp el is megy az oldaladról és keres egy olyat, amit lát is.
  • A másik ok technikai. Ügyfeled, vevőd, nem biztos, hogy célzottan pont a te weboldaladat akarja megnézni, hanem csak hasonló termékre vagy szolgáltatásra keres. Hol keres? Általában a Google keresőjében. Ott pedig nagyon nem mindegy, hogy hányadiknak jelensz meg a találati listában. A rossz hír az, hogy a Google azokat az oldalakat, amelyeknek nincs mobilnézete, hátrébb sorolja a találatok megmutatásakor.

Van jó hír is!

Weblapodat lehet frissíteni, hogy megfeleljen a modern kor technikai követelményeinek!

Ha eleve WordPressben készült az oldalad, csak egy jó sablont kell keresni hozzá, meg egy kicsit konfigurálni.

Ha nem WordPressben készült, akkor szívesen átteszem neked. Mivel a tartalom, a szerkezet már megvan, ez sokkal olcsóbb, mintha nulláról kellene kezdeni az egészet.

Goldold át!

Amiben az én ajánlatom biztosan jobb lesz, mint másoké:

  • nem tolok az arcodba egy modullistát árakkal, hogy tessék, legózd össze belőle, ami neked kell.
  • ehelyett felmérem az igényeidet, és ahhoz szabott, konkrét megoldást fogok javasolni, olyan modulokkal, amikre valóban szükséged van.
  • nem fogom túlárazni, és nem fogok olyan ajánlatot adni, amit nem tudok majd megcsinálni. Mert azt szeretném, hogy a kapcsolatunk hosszútávú legyen, és te elégedett légy, hogy jó híremet tudd vinni. Én nem alszom jól, és nem okoz örömet, ha találok egy balekot, akit átverhetek.

Nálam a win-win elv a nyerő!

Az egyeztetés és az ajánlat elkészítése nem jár megrendelési kötelezettséggel, viszont annál több munkával, így kérlek, csak akkor kérj ajánlatot, ha komolyak a szándékaid.

Kérj ajánlatot!

Ha kérdésed van, hívj!

Hétköznapokon 10-18 óráig vagyok elérhető.