Egyedi WordPress weboldal – Nem Csak Szöveg!

Egyedi WordPress weboldal akkor kell neked, ha egyik csomagajánlatom sem az igazi számodra. Ha valami mást szeretnél, vagy egyik csomagból kéne ez, a másikból meg az, meg esetleg még egy kis plusz valami, kérj ajánlatot, megoldjuk!
Amiben az én ajánlatom biztosan jobb lesz, mint másoké:
  • Nem tolok az arcodba egy modullistát árakkal, hogy tessék, legózd össze belőle, ami neked kell. Mivel azért kérsz weboldalt, mert te nem tudod megcsinálni, valószínűleg nem vagy tisztában vele, hogy azok a modulok mit tudnak. A modulok között funkcióban lehetnek átfedések is. Ha listát adnék neked, lehet, hogy összeszedsz egy jó drága csomagot, aminek a fele nem is kell neked, emellett meg lehet, hogy kihagysz valamit, ami meg fontos lenne.
  • Ezért inkább felmérem az igényeidet. Megkérdezlek, hogy mit szeretnél, mi a célod, kiket szeretnél elérni, és ahhoz szabott, konkrét megoldást fogok javasolni. Olyan modulokkal, vagy – ha igényled – olyan szövegekkel, képekkel, amikre valóban szükséged van. Se többet, se kevesebbet.
  • Nem beszéllek rá semmire, amit nem akarsz! Én sem szeretem, ha rám akarnak tukmálni valamit, ami nem tetszik.
  • Viszont ha valamit a te érdekedben fontosnak tartok, megpróbállak majd meggyőzni. Ezt azért teszem majd, mert a legjobbat akarom neked, ezért nézd majd el nekem légyszi. Hidd el, érezni fogom, hogy hol a határ. 🙂
  • Nem fogom az ajánlatot túlárazni, minden annyiba fog kerülni, amennyi munkát ténylegesen ráfordítok. Olyat sem fogok ígérni, amit nem tudok majd megcsinálni. Mert azt szeretném, hogy a kapcsolatunk hosszútávú legyen, és te elégedett légy, hogy jó híremet tudd vinni. Én nem alszom jól, és nem okoz örömet, ha találok egy balekot, akit átverhetek.
  • Mert az Egyedi WorPress weboldal Nem Csak Szöveg!
Nálam a win-win elv a nyerő!
Az egyeztetés és az ajánlat elkészítése nem jár megrendelési kötelezettséggel, viszont annál több munkával, így kérlek, csak akkor kérj ajánlatot, ha komolyak a szándékaid.
Kérj ajánlatot!

Ha kérdésed van, hívj!

Hétköznapokon 10-18 óráig vagyok elérhető.